top of page

Naujiena kaklui – SKIN PERFUSION NUTRI-NECK kremas

Bene kas trečia moteris (27%) yra susirūpinusi kaklo bei dekoltė srities būkle – elastingumo mažėjimas lemia horizontaliųjų raukšlių atsiradimą, kurios dėl išmaniųjų ekranų naudojimo išryškėja vis ankstesniame amžiuje.

FILLMED laboratorija, pernai pristačiusi jauninamuosius protokolus kaklui su NCTF ir M-HA preparatais, šiemet juos papildo intensyvia priežiūra namuose – specialiu kremu kaklui ir dekoltė NUTRI-NECK.

Ši naujiena papildė aktyvios kosmeceutikos liniją SKIN PERFUSION.

Skin Perfusion Nutri-Neck kaklo kremas

Kaklo ir dekoltė oda yra itin gležna ir lengvai pažeidžiama – oda šioje srityje yra plonesnė už veido, neturi riebalinio sluoksnio. Dėl to kaklo ir dekoltė oda iš esmės pasižymi mažesniu atsparumu tokiems senėjimą skatinantiems veiksniams kaip UV spinduliai, temperatūros svyravimai, miesto tarša ar sezoniniai pokyčiai.

Tačiau tai – dar ne viskas.

Gyvenimo būdas, kuriame kasdien ir dažnai dalyvauja išmanieji ekranai – mobilieji telefonai, planšetės ir kitokie – kaklui reiškia nepalankią padėtį, kurioje greičiau formuojasi ir ryškėja horizontalios raukšlės – vadinamosios „tech-neck“ arba „raukšlės 2.0“.

Tai lemia, kad šiandien, nepriklausomai nuo amžiaus, kaklo senėjimas ir odos pokyčiai (ypač raukšlės) dekoltė srityje gali pasireikšti gerokai anksčiau.


Siekiant išlaikyti jaunatvišką išvaizdą tapo itin aktualu kaklą prižiūrėti tiek pat atidžiai ir reguliariai, kaip ir veidą.

Pasak specialistų, kaklo ir dekoltė odos skirtumas nuo prižiūrimo veido itin dažnai išduoda tikrąjį moters amžių.

Moterys tą supranta – apklausos rezultatai (8646 moterų, 18-75 m. amžiaus, 2018) atskleidė, kad 27% pergyvena dėl suglebusios kaklo odos: prarasto stangrumo ir elastingumo. O tai beveik kas trečia moteris!

Estetinės medicinos laboratorijoje FILLMED, kuri garsėja sprendimais odos senėjimo valdymui, pristato naują specialiai kaklo ir dekoltė sričiai sukurtą kremą – SKIN PERFUSION NUTRI-NECK.


Jis pasižymi tyrimais patvirtintu poveikiu keturiomis kryptimis, kuriomis veikia tikslingai atrinktos aktyvios, estetinės medicinos specialistams pažįstamos medžiagos:


  • biomimetiniai peptidai, kurie mažina raukšlių gylį, stangrina,

  • hialurono rūgštis, kuri drėkina, ir

  • pigmentines dėmes efektyviai šviesinantis heksilrezorcinolis.


Turint omeny, kad kaklo ir dekoltė oda yra ne tik plona, bet ir pasižymi jautrumu, kuriant naują priemonę buvo atsižvelgta į tai, kaip suderinti aktyviąsias medžiagas išlaikant aukštą formulės toleranciją.

Kremo tekstūra ir tai, kaip jis lengvai įsigeria, nepalikdamas riebumo pojūčio bei suteikdamas kaklo ir dekoltė sričiai komforto, yra ne ką mažiau svarbi dalis, vertinant šią kosmetinę priemonę.


Šis kremas pirmiausia rekomenduojamas su senėjimo požymiais jau susidūrusiai moteriai – tokiai, kuri pastebi akivaizdžius kaklo odos stangrumo, elastingumo pokyčius, o ryškėjančios kaklo raukšlės ir pigmentinės dėmės akivaizdžiai krenta į akis net ir nuotraukose.

FILLMED SKIN PERFUSION NUTRI-NECK
Poveikis pigmentacijai per 56 dienas

Visgi aktyviai išmaniąsias technologijas naudojančioms pacientėms specialistai rekomenduoja tokį kremą naudoti ir kaip prevencinę priemonę, kadangi kaklo oda yra ta sritis, kuri, kai raukšlės tampa gilios, yra bene sudėtingiausiai koreguojama net ir pažangiomis estetinės medicinos priemonėmis.
Poveikis raukšlėms per 56 dienas

KAIP NAUDOTI


Daugeliui gali kilti klausimas, kaip ir kada naudoti šį kremą.

Jo naudojimas beveik nesiskiria nuo veido kremo – tepti reikia švarią, sausą odą ryte ir vakare. Kaklą rekomenduojama tepti glostančiais judesiais į viršų, o dekoltė – švelniais sukamaisiais masažuojamaisiais judesiais, padedančiais suaktyvinti kraujotaką.

Svarbu paminėti, kad šio kremo poveikis idealiai papildo kaklui skirto injkecinių procedūrų protokolą NUTRI-NECK arba kosmetologines krioterapijos procedūras.


APSAUGA IRGI SVARBU

Odos senėjimo problemas rekomenduojama ne tik spręsti, bet ir saugotis nuo jas sukeliančių veiksnių, kurių pagrindinis – saulė.

Todėl specialistai nepaliauja kartoti, kaip svarbu kaklo ir dekoltė odą saugoti nuo UVA ir UVB saulės spindulių – būtent dėl jų žalingo poveikio itin dažnai oda nusispalvina pigmentinėmis dėmėmis.

Hiperpigmentacija yra vienas iš odos senėjimo požymių, taigi labai svarbu odą ne tik šviesinti, bet ir saugoti, kad ji išliktų tolygios spalvos, elastinga ir stangri.

Specialiai naudojimui po injekcinių medicinos procedūrų sukurtas SKIN PERFUSION E-YOUTH SUN CREAM SPF50+ yra jau daugelio atrastas veiksmingas apsauginis kremas, kurio sudėtis yra suderinta su jauninamuoju poveikiu. Jį drąsiai galima naudoti kasdien ir kaip stiprią apsaugą nuo saulės.

Juo teptis rekomenduojama kasdien ne tik veidą, bet ir atvirą kaklo bei dekoltė sritis. Saulės kremą naudoti reikėtų po kaklo kremo.

Teiraukitės savo grožio specialisto arba atraskite FILLMED atstovos Lietuvoje el. parduotuvėje www.cosme.lt




bottom of page